Coaching op het gebied van administratie

Een administratiecoach is iemand die u helpt met uw (financiële)administratie.
Dit kan om verschillende redenen zijn:

  • U kunt geen tijd vinden om uw administratie te doen i.v.m. werk en/of gezin…
    Of u vind het zonde van uw tijd en gaat liever dingen ondernemen die u wel leuk vindt…
    Ik neem deze taak graag voor u uit handen, zodat uw administratie op orde blijft en u in een oog opslag kunt zien wat uw in- en uitgaven zijn. Ook kan ik de belastingaangifte voor u in orde maken, zodat u deze, alleen maar hoeft te controleren en te verzenden.
  • U bent het overzicht in uw eigen administratie kwijt…
    Dan kan ik helpen zodat u (weer)overzicht in de inkomsten en uitgaven krijgt. Daarnaast leer ik u hoe een goede thuisadministratie wordt opgezet, zodat u leert om overzicht te houden. Heeft u kleine schulden en wilt u daar graag vanaf en nog niet in de schuldsanering? Dan kan ik u helpen. Ik ga voor u onderzoeken of u ergens op kunt besparen, door eerst de inkomsten en uitgaven in kaart te brengen, zoals bv. de lopende verzekeringen. Vele mensen kunnen ook bepaalde toeslagen ontvangen waar zij niet van op de hoogte zijn. Ook dit zoek ik voor u uit. Heeft u (kleine) schulden dan neem ik contact op met de schuldeisers. Ik probeer dan een betalingsregeling voor u te treffen. Mocht u nog geen spaarpotje hebben voor bijvoorbeeld een kapotte wasmachine of tv dan gaan we ook daar een plan voor opstellen. Eveneens dat we een plan kunnen opstellen voor een leuk uitje of iets wat graag zou willen gaan doen.
  • Verwerken PGB (persoons gebonden budget).
  • Contacten met diverse (overheids)instanties, zoals: zorgverzekering, ziekenhuis, gemeenten, enz.