Tijd besparen

Administratie en boekhouding kan voor u als ondernemer een flink deel van uw tijd en energie opeisen. Tijd die u liever besteedt aan uw core business, nietwaar?
Coaching & Administratie Goedhart kan hier de oplossing bieden. Ik neem tegen een aantrekkelijke pakketprijs uw boekhouding, aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting uit handen. Dat niet alleen, ook verzorg ik offertes, mailverwerking, en agendabeheer. Ik werk vanuit huis, maar kan ook op locatie werkzaamheden verrichten.
Omdat ik graag mijn kennis en ervaring deel, kunt u bij mij ook terecht wanneer u het liefst zelf uw bedrijfsadministratie zou willen opstarten, maar niet goed weet waar u moet beginnen. Ik leg u uit hoe het werkt en zo kunt u straks zelfstandig uw boekhouding runnen!
Vanwege de coronacrisis en de daarmee samenhangende financiële gevolgen voor het midden- en kleinbedrijf, wil ik mijn diensten tegen een tijdelijk lagere prijs aanbieden. Samen komen we tot een pakket aan diensten, waar u financieel gezien alleen maar voordelen uit haalt!
Heeft u interesse? Check dan www.Coaching-en-Administratie-Goedhart.nl
Wil u graag persoonlijk kennismaken en uw wensen bespreken? Neem dan contact op voor het maken van een telefonische afspraak via WhatsApp: 06 – 23 99 45 91 of E-mail naar: natasja@coaching-en-administratie-goedhart.nl

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *